Lobotka byl v Celtě zvolen prosincovým hráčem měsíce

Stanislav Lobotka (© as.com)

Stanislav Lobotka si během několika měsíců vybudoval ve Španělsku dobré jméno, nyní slovenského reprezentanta ocenili i samotní fanoušci Celty Vigo.

Ti jej s velkým náskokem zvolili klubovým hráčem měsíce, v anketě za prosinec získal Lobotka 75 procent hlasů, zatímco druhý Hugo Mallo 16 procent a třetí Rubén Blanco 9 procent.

"Mám z ocenění radost, je to překvapení, protože hodně mých spoluhráčů odehrálo prosinec ve velké formě. Budu na sobě i nadále pracovat, abych klubu pomohl v růstu a postupu tabulkou," uvedl Lobotka pro klubový web.

Třiadvacetiletý záložník nastupuje pravidelně v základní sestavě a pochvaluje si rozmanitost spoluhráčů: "Baví mě hrát se všemi, protože to jsou kvalitní hráči. Máme různé typy, což je dobře, protože můžeme naši hru měnit. Všichni mají společné, že chtějí hrát fotbal, což i mně vše hodně ulehčuje. Je škoda, že jsme v úvodu sezóny ztratili doma hodně bodů, často ke konci zápasů. Kdybychom byli sedmí nebo osmí, nálada by byla ještě lepší, ale stále věřím, že se můžeme kvalifikovat do Evropy."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace