Lopetegui zveřejnil nominaci, Villa se vrací do reprezentace

Julen Lopetegui (© as.com)

Trenér španělského národního týmu Julen Lopetegui zveřejnil nominaci na nejbližší dva zápasy. Největší novinkou je návrat Davida Villy.

El Guaje naposledy oblékl reprezentační dres před třemi roky, celkově nasbíral za Španělsko 97 startů a je jeho historicky nejlepším střelcem s 59 góly.

La Roja se v rámci kvalifikace o postup na Mundial 2018 střetne v klíčovém utkání 2. září na Bernabéu s Itálií a 5. září ji čeká zápas v Lichtenštejnsku. 

Zaujalo také povolání nováčka Susa, jenž za sebou má podařenou sezónu v AC Milán. Mezi vybranými naopak není dvojice z Chelsea Diego Costa a Marcos Alonso.

Nominace Španělska na zápasy proti Itálii a Lichtenštejnsku:

Brankáři: Kepa (Athletic), De Gea (Manchester United) a Reina (Neapol).

Obránci: Azpilicueta (Chelsea), Carvajal (Real Madrid), Nacho (Real Madrid), Piqué (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Bartra (Borussia Dortmund), Monreal (Arsenal) a Jordi Alba (Barcelona).

Záložníci: Saúl (Atlético), Busquets (Barcelona), Koke (Atlético), Iniesta (Barcelona), Thiago (Bayern), Isco (Real Madrid), Marco Asensio (Real Madrid), Suso (AC Milán).

Útočníci: Pedro (Chelsea), Vitolo (Las Palmas), Silva (Manchester City), Morata (Chelsea), Deuloufeu (Barcelona), Iago Aspas (Celta Vigo) a Villa (New York City).

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace