Lovren se ostře pustil do Španělů v čele se Sergiem Ramosem

Lovren se pochlubil loktem do hlavy Sergia Ramose (© marca.es)

Včerejší utkání Ligy národů mezi Chorvatskem a Španělském (3-2) má dohru na sociálních sítích, kde se Dejan Lovren ostře pustil do Sergia Ramose i jeho spoluhráčů.

Lovren má na kapitána Realu Madrid spadeno už do posledního finále Ligy mistrů, v němž Bílý balet porazil Liverpool, kde 29letý obránce působí. Pod prohru svého celku se podepsal chybující brankář Karius, za což podle jeho samotného mohl úder loktem, který utržil právě od Sergia Ramose.

Ten se stal obětí podobného zákroku ve čtvrtečním mači, a to od Lovrena, jenž na Instagramu uvedl: "Jsem spokojený, dostal hezký loket, zabil jsem ho. 3-2 a teď mluv, mistře." Už před několika dny na Ramosovu adresu utrousil, že "dělá více chyb než já, ale protože hraje za Real Madrid, tak se na ně při výsledcích 5-1 nebo 5-2 zapomene, zatímco ty mé znamenají prohru 0-1 a konec zápasu".

Rozohněný Lovren nenechal nit suchou ani na dalších členech španělské reprezentace: "Ukázali jsme, že máme větší koule než oni. Musíte umět prohrávat a oni ukázali, že to neumí. Když jsme prohráli 0-6, šli jsme jim pogratulovat, zatímco od nich tak po naší výhře učinil jen Morata. Nejsou fér. Jsou to pose.ové. Myslí si, že jsou lepší než my, ale nejsou."

Sergio Ramos byl na Lovrena slova dotázán, komentovat je ale nechtěl: "Nevím, jestli je to frustrace nebo něco jiného. Nebudu reagovat na něj ani na nikoho jiného, kdo se chce dostal na titulky novin. Důležité je, čeho dosáhnete na hřišti."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace