Lucas Ocampos odchází ze Sevilly do Fulhamu

Argentinský útočník Lucas Ocampos míří ze Sevilly do Fulhamu

Španělský prvoligový klub, FC Sevilla, přichází několik hodin před zavřením přestupového trhu o své největší ofenzivní eso, Lucase Ocampose, který se podle posledních informací přesune do Fulhamu. Kluby se na podmínkách dohodly, zbývá aby celé jednání posvětil samotný argentinský útočník, který do Sevilly přišel v létě 2019 po neutěšeném putování napříč francouzskou a italskou ligovou soutěží. Se španělským klubem zvítězil v loňském ročníku Evropské ligy poté, co první část sezóny strávil na hostování v Ajaxu.

Útočník FC Sevilla, argentinské pravé křídlo Lucas Ocampos, má nakročeno do anglické ligové soutěže. Zájem o něj mimo jiné projevil Fulham, který ve své urputnosti vytrval a se Sevillou se nakonec dohodl na podmínkách přestupu devětadvacetiletého hráče.

K dokončení nyní chybí pouze samotný souhlas hráče, který byl jednou z variant na posílení útočných řad Fulhamu pod vedením portugalského trenéra, Marca Silvy. Ocampos nakonec porazil konkurenci Demaraie Graye z Evertonu a Calluma Hudsona-Odoie z Chelsea, a po půlročním hostování v Ajaxu a jarní části soutěže strávené v Seville by se Ocampos mohl definitivně ze španělské ligy vytratit.

Klub jej ve snaze naplnit kasu umístil na trh s tím, že bude jeho odchod při optimální nabídce zvažovat, podobně jako v případě marockého brankáře Bona, který později přestoupil do Al-Hilalu. Lucas Ocampos, který přišel v létě 2019 z Marseille pomohl španělskému klubu v loňské sezóně získat sedmou trofej v Evropské lize, během svého působení v Seville vstřelil 39 branek ve 165 utkáních.

Další úspěchy by měl sbírat již v dresu Fulhamu, kterému se vydařil nad plán vstup do sezóny, když vybojoval tři body v úvodním zápase v Evertonu a o víkendu potrápil Arsenal, který po remíze 2:2 také obral o body.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace