Luis García bude trénovat Getafe, v Levante ho nahradí Juan Ignacio Martínez

Luis García (© marca.es)

Letní trenérské rošády pokračují, tentokrát v hlavní roli s Getafe a Levante.

Na lavičku madridského celku se přesunul Luis García, jenž v uplynulé sezóně úspěšně vedl Levante, odkud ho vedení Azulones vykoupilo za jeden milion eur. Na stejnou částku si 38letý kouč přijde v každém ze tří roků, na které se Getafe upsal.

"Děkuji klubu za důvěru, kterou ve mě vložil. Mým cílem je dodržet smlouvu a splnit vytyčené cíle. Znám všechny hráče, byl bych rád, kdybych dokázal mužstvu dát tvář a styl, který chci vidět," uvedl Luis García při oficiálním představení v novém působišti.

Levante netrvalo dlouho, nž našlo nástupce Luise Garcíi. Včera jím byl oficiálně jmenován Juan Ignacio Martínez, který přichází z druholigové Cartageny, kterou v uplynulém ročníku Segunda División dovedl ke konečnému třináctému místu.

Na Ciutat de Valencia podepsal 46letý lodivod smlouvu na jeden rok s opcí na další. Ta bude naplněna v případě, že se Levante udrží mezi elitou.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace