Luis García se po debaklu klaněl Barceloně

Luis García (© marca.es)

Barcelona splnila proti Getafe roli favorita, když na Nou Campu vyhrála vysoko 4-0. Bezchybnému výkonu Katalánců se klaněl i Luis García.

"Byla to jednostranná záležitost, k tomu není co dodat. Pokud by Barcelona hrála takto všechny zápasy, neprohrála by v sezóně ani jednou. Musíme na dnešní výsledek zapomenout a soustředit se na další zápasy," prohlásil lodivod Madriďanů.

"Oni si stěžují, když necháte vysoký trávník, ale vy přitom musíte hledat nějaký způsob, jak se jim postavit, protože každý hráč Barcelony patří mezi ty nejlepší na světě," pokračoval Luis García, aby vzápětí přešel do ironie: "Nestíhali jsme je ani faulovat."

Devětatřicetiletý trenér Getafe znovu vyzdvihl sílu obou španělských velkoklubů: "Kdyby hrál La Ligu jakýkoliv evropský tým, skončil by za Barcelonou a Realem Madrid o patnáct bodů. Sledoval jsem, jak Barcelona přejela Manchester United. My se soustředíme na naše cíle, o titul ať se poperou Barcelona a Real Madrid."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace