Luis Suárez si stěžuje na malou zápasovou zátěž

goal.com Luis Suarez v dresu národního týmu

Uruguayský útočník se na reprezentačním srazu rozpovídal o tom, co ho v současné chvíli trápí nejvíce a to je malá zápasová zátěž. V Atléticu Madrid v poslední době více zahřívá lavičku, než kolik toho odehraje na hřišti.

Luis Suarez ze Španělska odcestoval do rodné Uruguaye, aby se připojil k národnímu týmu. S Los Charrúas opět nachází ztracené štěstí a to, co mu v Atléticu chybí: základní sestavu a potřebné minuty na hřišti. S národním týmem odehraje v následujících dnech kvalifikační zápase s Peru a Chile a doufá, že si dokáže spravit náladu.

Uruguayský útočník do Atlética Madrid přišel v minulé sezóně a jeho role byla velice jednoduchá – nastřílet co nejvíce branek. Svého úkolu se Suarez zhostil na jedničku, s jednadvaceti brankami byl výraznou osobností ligového titulu a svět obletělo video, na kterém při oslavách výhry v šampionátu volal dojat k slzám své rodině.

Do Atlética přišel Luis Suarez po šesti sezónách v Barceloně s nedoléčeným zraněním a v situaci, kdy již dále nefiguroval v plánech trenéra Koemana. Po příchodu do Madridu pookřál, rozstřílel se a znovu to byl ten starý známý útočný zabiják. Zlom ale nastal v letošním sezóně v utkání proti Levante. Do té chvíle odehrál sedmnáct utkání z celkových čtyřiadvaceti. Od 16.2. ale už nastupuje spíše sporadicky a třeba v dvojutkání s Manchesterem United neodehrál ani minutu.

Dříve se říkalo, že hraji až příliš mnoho a měl bych odpočívat. Teď ale nastupuji méně, než bych chtěl a proto mám daleko větší chuť hrát s národním týmem. Úplně mi hoří nohy nedočkavostí,“ řekl uruguayský útočník po svém příjezdu do vlasti, kde opět získává pocit důležitosti.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace