Luiz Felipe se dohodl s Betisem

Luiz Felipe

Brazilský střední obránce, Luiz Felipe, se podle španělského tisku dohodl s Betisem Sevilla na čtyřleté smlouvě. Přestup bude realizován v létě, Lazio Řím tak ztratilo jakoukoliv šanci udržet si jednoho ze svých klíčových hráčů.

Sezóna Betisu Sevilla se dostala do rozhodujícího okamžiku, v příští týdnech budou hráči pod velkým tlakem. Pokusí se probojovat do finále španělského poháru, dostat se co nejdále v Evropské lize a udržet pohárové příčky v La Lize. Zároveň však na 100% musí jet také vedení klubu, které již sestavuje tým pro nadcházející sezónu. A jednou z prvních posil by měl být Luiz Felipe.

Čtyřiadvacetiletý střední obránce opakovaně odmítal nabídky Lazia Řím na prodloužení smlouvy a důvod se nyní ukázal. Rozhodl se totiž přijmout nabídku Betisu Sevilly a oblékat zelenobílý dres pro příští čtyři sezóny. Dohoda mezi klubem a hráčem je hotová, zformalizována bude na konci sezóny, jakmile Felipemu vyprší kontrakt v Laziu.

Betus Sevilla měl o brazilského obránce zájem už loni v létě v době, kdy se Luiz Felipe vracel po zranění do hry a nebylo vůbec jisté, jaká bude jeho pozice v týmu Lazia. Biancocelesti nabídku Betisu na přestup odmítli, ale zároveň na stejnou pozici do týmu přivedli Pezzellu a Edgara.

Se začátkem roku 2022 se tedy Betis vrátil do hry a po zdlouhavých jednáních se Luiz Felipe uvolil k přestupu do týmu ze Sevilly. Luiz Felipe do italské ligy přišel v roce 2016 z brazilského Ituana a po mimo hostování v Salernitaně vždy oblékal pouze dres Lazia a postupně se stal jednou z jeho opor. Po zranění se dostal zpět do výborné formy, v letošní sezóně nasbíral třicet utkání se stabilní vysokou výkonností.

A to takovou, že se Lazio opakovaně pokoušelo prodloužit mu smlouvu, ale Luiz Felipe vytrvale odmítal a toužil po šesti letech změnit prostředí.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace