Luka Modrič odmítl lukrativní nabídky a chce zůstat v Realu Madrid

Luka Modrič v dresu Realu MAdrid

Saudskoarabské fotbalové kluby se s jménem Cristiana Ronalda nespokojily a dál loví v evropských vodách. Chtějí kopanou v zemi pozvednout na úroveň nejluxusnějších fotbalových liga a lákají velká jména na milionové kontrakty. Aktivní je zejména klub Al-Nassr, jenž po ulovení portugalského útočníka láká do svých řad také Luku Modriče a Sergia Ramose.

Chorvatský záložník prožil Mistrovství světa, na jaké jen tak nezapomene. Gesto při přebírání medaile po vítězném utkání o třetí místo bylo vše vypovídající. Modrič zkrátka ještě jednou dokázal, že mu fotbal stále jde, což opakuje pokaždé, kdy oblékne dres Realu Madrud, jako tomu bylo v pátek v zápase proti Valladolidu.

Luka Modrič chce za Real Madrid hrát ještě minimálně jednu sezónu, a vše mu hraje do karet, protože tento záložník zůstává na hřišti i mimo něj věrný svému stylu. Navíc se ale zdá, že se jen tak nenechá zlákat na milionové nabídky, které mu na stole přistály ze Spojených států a ze Saudské Arábie. Na tom že je mu sedmatřicet let nezáleží, jeho fotbal prostě nestárne.

Chorvatský záložník by rád v Bílém baletu pokračoval a klub je jeho rozhodnutím nadšen. Prozatím nemá k dispozici nabídku na prodloužení smlouvy v klubu, ale dohoda nebude problémem. V případě Luky Modriče stačí kývnout a klub přispěchá s nabídkou. S tou už se před jeho dveřmi objvilo nkolik zájemců, ale odpověď byla jasná. „Vraťte se v roce 2024 a můžeme si promluvit.

Ještě předtím by saudskoarabský Al-Nassr rád ulovil další legendu madridského fotbalu, Sergia Ramose, kterému v létě 2023 končí smlouva. V létě 2024 by pak mohl následovat právě Luka Modrič a zkompletovat tak sen šejků o tom, že vybudují „Real Madrid arabského světa“. V Rijádu věří, že takový sen není úplně utopický. První dílek do skládanky již zapadl.

Na dveře chorvatského reprezentanta ovšem klepe také MLS a to opakovaně. Mistrovství světa 2026, které se bude právě ve Spojených státech hrát nutí kluby, aby ve svých řadách měly opravdové hvězdy a proto se na trhu činí zejména Inter Miami, které sonduje terén u Luky Modriče, ale také třeba u Lionela Messiho.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace