Má vrozený talent, ale hlavně chuť se učit, chválí Simeone Joãa Félixe

João Félix (© marca.es)

Další skvělý výkon předvedl v přípravném utkání proti Juventusu João Félix, za což sklízí chválu nejen v tisku, ale také od Diega Simeoneho.

Argentinský trenér byl jedním z důvodů, proč si vycházející hvězda vybrala z řady nabídek právě tu Atlética, které z 19letého fotbalisty udělalo částkou 127 milionů eur nejdražší posilu své historie. 

A João Félix v přípravě září. Starou dámu poslal do kolen dvěma povedenými góly, Atlético vyhrálo 2-1 a Cristiano Ronaldo zůstal ve stínu reprezentačního kolegy.

"João má velké schopnosti. Adaptuje se velmi rychle, což tým potřebuje. Dokáže hrát na několika postech, protože velmi dobře vnímá hru, ale co je nejdůležitější, má chuť se učit, to je jeho silná stránka. Díky tomu se přizpůsobuje potřebám mužstva rychleji. Talent má vrozený, ale chuť se učit je cestou k tomu, aby byl hráč úspěšný," nešetřil chválou Diego Simeone. "Pracuje velmi dobře, a tak by se neměl řešit jeho věk. U fotbalistů není důležitý. Bude hrát tolik, kolik si zaslouží."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace