Madrid věří, že pro podpis Jude Bellinghama udělal maximum

Jude Bellingham

Real Madrid boj o talentovaného mladého záložníka Borussie Dortmund nevzdává, ale nyní přešel do fáze vyčkávací. Španělský mistr si totiž myslí, že již pro podepsání hráče udělal vše, co bylo v jeho silách a nyní je míč doslova na straně německého klubu, který musí učinit finální rozhodnutí.

Představitelé Realu Madrid věří, že již udělali vše, co bylo v jejich silách, aby se pokusili uzavřít s Borussií Dortmund dohodu o Jude Bellinghamovi. To ale neznamená, že by na poslední chvíli polevili v ostražitosti. Zpovzdálí a s respektem k německému klubu sledují trenéři a ředitelé madridského klubu vše, co se kolem talentovaného záložníka děje.

Nechtějí, aby došlo k nějakému nedopatření, které by zkomplikovalo přestup hráče, který je již nyní středobodem zájmu mnoha dalších klubů. Příliš dlouho si Real Madrid připravoval půdu, než aby nyní jeden špatný krok ve finální fázi vše zhatil.

Hráč Borussie Dortmund, ví kam až může Real Madrid zajít a přijal vyčkávací pozici klubu. To neznamená, že je přestup u konce, pouze to značí, že je anglický záložník ochoten přijmout podmínky smlouvy s Bílým baletem.

Největším, ale zdaleka ne jediným, soupeřem Realu Madrid je Manchester City. V pozadí stojí také Liverpool a PSG, týmy které jsou odjakživa antipody Bílého baletu, a nezřídka kdy jdou na trhu po stejných hráčích. Propast mezi kluby je ohromná a soupeři se tím netají. Ekonomická síla zejména PSG je i přes 359 milionů eur ztráty nesmírná, a tak Real Madrid do hry vytahuje zbraně a argumenty, kterými dokázal přesvědčit Tchouameniho, Camavingu nebo Endricka.

Borussie Dortmund na straně druhé vyčkává také. Prezident klubu, Aki Watzke, chce od Jude Bellnghama slyšet, jak se rozhodl. Teprve poté zasedne k jednacímu stolu s vybraným klubem. Ještě předtím ale musí odchod hráče posvětit také představenstvo klubu, které na rozdíl od situace, ve které odcházel Haaland, nemá jasnou startovní pozici. Při odchodu norského útočníka se Borussie odrazila od výstupní klauzule ve smlouvě, nyní ale bude muset stanovit částku, za kterou je ochotná hráče pustit. Očekává se, že celkové náklady na přestup přesáhnout 120 milionů eur, přestože Real Madrid se podle svých vlastních slov bude snažit částku udržet pod sty miliony.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace