Málaga chce pracovat po vzoru Borussie Dortmund

Al-Thani chystá připravuje novou Málagu (© marca.es)

V Málaze se chystá zemětřesení. Vedení andaluského celku chce zásadně změnit složení kádru i počínání na přestupovém trhu.

Vzorem pro Málagu jsou týmy jako Borussia Dortmund či Porto, které kupují mladé nadějné hráče, aby z nich udělaly hvězdy, které poté draze prodají.

Zdroje z klubu prozradily, že Málaga má již zajištěné čtyři posily, které tento profil splňují. Má jít o pravého beka a stopera portugalské národnosti a španělskou dvojici ve složení obránce a záložník. Modrobílí také sondují situaci bratrů Dos Santosových. Giovani momentálně působí v Mallorce, Jonathan v Barceloně, kde má smlouvu do roku 2015 s výkupní klauzulí 30 milionů eur.

Pokud jde o odchody, tak ty budou zaměřené zejména na fotbalisty s nejvyššími platy v mužstvu. Kameni, Sergio Sánchez, Júlio Baptista či Sebastián Fernández podle všeho klub opustí. Smlouvy nebudou prodlouženy Moralesovi a Saviolovi. Onyewu, Santa Cruz a Piazón jsou na La Rosaledě formou hostování, Málaga nemá v plánu usilovat o jejich prodloužení.

Vůdcem kabiny by měl zůstat zkušený argentinský stoper Martín Demichelis. Velkou neznámou je pozice trenéra. O Manuela Pellegriniho usiluje Manchester City, Chilan si údajně vyžádal dva týdny, aby se rozhodl, zda-li v Málaze zůstane, nebo odejde za novým dobrodružstvím.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace