Málaga na arbitrážny súd

Málaga Club de Fútbol (© forocoches.com)

Tesne pred Vianocami dorazila do Málagy nepríjemná správa. Európska futbalová federácia potrestala jednoročným zákazom štartu v kontinentálnych súťažiach andalúzsky celok za pretrvávajúce dlhy voči hráčom, klubom a daňovému úradu.

Účastník Primera División, ktorého vlastníkom je katarský šejk Abdullah Bin Nasser Al-Thani, sa plánuje proti tomuto trestu už v blízkej budúcnosti odvolať.

"Po komplexnom rozhodnutí sme dospeli k záveru, že všetko je v zhode s finančnými fair-play pravidlami. Určite využijeme svoje práva, dokážeme našu nevinu a obrátime sa na Športový arbitrážny súd v Lausanne. Nechceme nič iné ako spravodlivosť," znejú slová z "kuchyne" tohto tímu.

Málaga musí na základe rozhodnutia UEFA z decembra minulého roka navyše zaplatiť pokutu vo výške 300 000 Eur a to do 31. marca 2013. Ak tak tento klub neučiní, hrozí mu predĺženie trestu o ďaľší rok.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace