Málaga není na prodej

Fanoušci Málagy (© marca.es)

Ambiciózní projekt Málagy bude pokračovat. Alespoň s takovým prohlášením přišlo vedení klubu na dnešní tiskové konferenci.

Andalusané během léta zpěněžili několik opor včetně Salomóna Rondóna, Jorise Mathijsena nebo Santi Cazorly, což média přičítala snaze šejka Al-Thaniho dostat klub do finanční rovnováhy před očekávaným prodejem.

Po postupu do Ligy mistrů je ale situace taková, že klub majitele měnit nebude. A co více, Al-Thani hodlá do kádru modrobílých znovu investovat.

"Al-Thani byl nespokojený, ale nemohu prozradit důvod. V klubu však pokračuje a i nadále mu věří. Málaga není na prodej. Naopak do ní budeme investovat další peníze, a to již brzy. Změnili jsme strategii, která by měla klubu přinést větší rovnováhu, protože předtím jsme utratili hodně peněz a vznikly dluhy, proto bylo potřeba několik hráčů prodat, aby bylo možné je vyrovnat, což se z drtivé části povedlo," prozradil Moayad Shatat, jeden z členů pozměněného vedení Málagy.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace