Málaga potvrdila příchod Buonanotteho

Diego Buonanotte (© as.com)

Další spekulace ve spojení s Málagou se změnila v realitu, Diego Buonanotte se dnes stal novým hráčem klubu z Andalusie.

Dvaadvacetiletý útočný záložník či křídlo již úspěšně absolvoval v novém působišti lékařskou prohlídku, po které podepsal smlouvu na pět let. Ta vejde v platnost od léta, letošní sezónu dohraje Buonanotte v argentinském celku River Plate, odkud ho Málaga za 4,5 milionu eur koupila.

"Mám z přestupu radost, těším na španělskou ligu, která je nejlepší na světě," uvedl Buonanotte. "Projekt Málagy je velmi zajímavý, i když bude potřebovat nějaký čas. Určitě přijdou další posily, které sestaví silný tým. Navíc jsem slyšel samou chválu i na město."

Málaga by brzy mohla oznámit příchod další nové tváře, mladý levý bek Sportingu Gijón José Ángel se totiž podle španělských médií nechal slyšet, že chce na La Rosaleda přestoupit. Sporting by jednu ze svých nadějí měl inkasovat částku okolo 3 milionů eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace