Málaga potvrdila změny v kádru i Schustera

Bernd Schuster (© marca.es)

Hodně rušné dny panovaly v kancelářích Málagy. Klub potvrdil několik změn v kádru i nového trenéra.

Andalusané nejprve ukončili smlouvu s Manuelem Iturrou, chilský záložník následně zdarma odešel do Granady, které se upsal na tři roky.

Do Fiorentiny přestoupil podle očekávání Joaquín Sánchez. Za zkušeného křídelníka dostala Málaga odstupné ve výši 2 milionů eur.

Dalšími novinkami bylo prodloužení smlouvy s Pedrem Moralesem o další dva roky a změna hostování Vitorina Antunese z Paços Ferreira na trvalý přestup. Operace vyšla Málagu na 1,3 milionu eur, obě strany se dohodly na čtyřleté spolupráci.

Novou tváří na La Rosaledě bude Flávio Ferreira. Jedenadvacetiletý bek přichází z týmu Académica Coimbra za 500 tisíc eur. V novém působišti podepsal kontrakt na tři roky s opcí na další.

Vyřešena byla také otázka trenéra. Málaga vsadila na Bernda Schustera, jenž má se španělským fotbalem bohaté zkušenosti z angažmá v Xerezu, Getafe, Levante či Realu Madrid. Nástupce Manuela Pellegriniho dostal smlouvu na pět let. Vedení Málagy to odůvodnil snahou založit dlouhodobý projekt.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace