Málaga pouze remizovala s Anderlechtem

Záběr z utkání (© marca.es)

Málaga v posledním utkání základní skupiny Ligy mistrů remizovala s Anderlechtem 2-2.

Manuel Pellegriniho využil jistoty postupu z prvního místa, aby dal šanci některým fotbalistům, kteří nehrají pravidelně. Na výkonu Málagy se netradiční sestava podepsala. Remíza se zdá být logickým a zaslouženým vyústěním viděných 90 minut.

Nebyl to večer Roque Santa Cruze, jenž si v osobním souboji se Saviolou o místo v sestavě příliš nepolepšil, naopak Kamenimu, Sebovi a Dudovi se dařilo náramně. Druhý jmenovaný poslal Málagu dvakrát do vedení. Poprvé v samotném závěru úvodní půle povedenou střelou.

Nedlouho po změně stran hosté vyrovnali, když se ujala pohledná kombinace Mbokaniho se zakončujícím Jovanovićem. Duda ještě jednou strhl výhodu na stranu Málagy, ale také tentokrát Anderlecht vyrovnal. V předposlední minutě tak učinil Mbokani, proti jehož gólovce neměl jinak skvěle chytající Kameni, který Andalusany několikrát poderžel, nárok. Málaga remizovala s Anderlechtem 2-2.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace