Málaga v lednu očekává hráčskou výpomoc od PSG

Al-Thani (© marca.es)

Málaga se chystá být na zimním přestupovém trhu aktivní, aby posílila kádr, který zatím okupuje v letošním ročníku La Ligy poslední pozici se ziskem 4 bodů za 11 kol. A hráčskou výpomoc očekává majitel andaluského celku Al-Thani zejména od bohatého PSG.

"Každou pomoc uvítáme. Od OSN, Červeného kříže nebo od hráčů, kteří nedostávají v PSG dostatek minut na hřišti. Kéž by," prohlásil Al-Thani. Mezi majiteli obou klubů panují přátelské vztahy, proto první muž Málagy doufá, že by na La Rosaledu mohli zamířit Yuri, Lucas Moura či Lo Celso.

"Očekávám, že PSG bude s Málagou v zimním přestupovém období spolupracovat. Taková spolupráce by dávala smysl. Málaga není v žádné krizi, ale prožíváme nejhorší vstup do sezóny od roku 2010, kdy jsem do klubu přišel. Proto budeme v lednu aktivní, abychom posílili kádr a zachránili se," dodal a znovu potvrdil, že Míchelova pozice není ohrožena. Trenér má i přes porážky Al-Thaniho důvěru. "Mnoho lidí mi říkalo, abych ho odvolal, ale já mu věřím. V něm chyba není. Ozvala se mi řada trenerů, všechny jsem odmítl."

K možné spolupráci s PSG se vyjádřil i samotný Míchel: "Výpomoc od PSG bychom uvítali. Mají prvotřídní hráče, hodně by nám pomohlo, kdybychom nějaké získali. A pokud by nám řekli, že si můžeme některého sami vybrat, tak by to bylo úplně nejlepší. (smích)"

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace