Málaga v Lize mistrů postupuje z prvního místa skupiny

Málaga slaví (© as.com)

Málaga remizovala v předposledním utkání základní skupiny Ligy mistrů na hřišti Zenitu Petrohrad, Andalusané si tak zajistili postup z prvního místa.

Andaluský celek tak potvrdil, že při premiéře v nejprestižnější klubové soutěži rozhodně netrpí nervozitou a na otrkání potřeboval minimum času. Mužstvo Manuela Pellegriniho může jít ve stopách Villarrealu, který rovněž v Evropě pod chilským koučem uspěl.

Dnešní zápas se velice rychle naklonil na stranu Málagy, přestože nastoupila bez Joaquína, Isca či Savioly. Buonanotte a Seba Fernández dvěma slepenými góly v rozmezí minuty určili skóre prvního poločasu.

Zenit se však nevzdal a bojoval. Obraně hostů dělal problémy zejména Danny, nikoliv Hulk, jak by se očekávalo. Přesto Málaga dvougólové vedení udržela až do závěrečného hvizdu úvodní půle.

Druhý poločas měl barvy Zenitu. Danny krátce po změně stran a zasloužené vyrovnání přišlo v samotném závěru, postaral se o něj Fayzulin. Zenit mohl pomýšlet i na výhru, protože Málagu rychle získaný náskok uspal, Willy Caballero ovšem tradičně zachytal výborně. I díky výkonu hostujícího gólmana skončil zápas remízou, která vyhovuje a stačí Málaze.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace