Málaga získala Sergia Asenja a Camacha

Sergio Asenjo. (© marca.es)

Málaga hlásí další dvě posily, Atlético Madrid potvrdilo, že na stadion La Rosaleda míří Sergio Asenjo a Ignacio Camacho.

Druhý jmenovaný přichází na trvalý přestup za částku 1,5 milionu eur, smlouvu v novém působišti podepíše na čtyři a půl roku. Madriďané však budou mít díky klauzuli možnost odkoupit hráče zpět.

Stejným směrem míří také brankář Sergio Asenjo, jenž v Atléticu i kvůli zdravotním problémům přišel o post jedničky, které se ujal David de Gea. Bývalá opora Valladolidu a jeden z nejnadějnějších španělských gólmanů bude v Málaze hostovat do konce letošní sezóny.

Málaga již dříve oznámila příchod Enza Marescy a Martína Demichelise, dalším na řadě by měl být Júlio Baptista z AS Řím. V Brazilcově případě je dohoda na spadnutí, a to za částku 2,5 milionu eur.

Andalusané tím ale na lednovém přestupovém trhu ještě nekončí, vedení klubu se nechalo slyšet, že chce přivést dalších minimálně šest fotbalistů. Důvod je jasný, současný kádr nesplňuje předsezónní předpoklady a Málaga se potácí na hranici sestupu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace