Málagu ovládl po smolném vypadnutí z Ligy mistrů vztek

Manuel Pellegrini (© marca.es)

Emoce vybuchly v táboře Málagy naplno. Andalusané se cítí poškozeni výkonech rozhodčího v odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů proti Borussii Dortmund.

Modrobílí sahali v Německu po postupu, ten jim však proklouzl mezi prsty, když Borussia otočila v nastaveném čase skóre z 1-2 na konečných 3-2. Rozhodující branka Santany padla po několikanásobném offsidu, což rozohnilo i jindy klidného Manuela Pellegriniho.

"Dva hráči Borussie měli být vyloučeni, rozhodující branka padla po dvojnásobném offsidu. Za takových podmínek je nemožné postoupit. Fotbal je sport, který ovlivňuje mnoho faktorů. Nemohli jsme nebo někdo něchtěl, abychom postoupili. Od gólu na 1-2 to rozhodčí nezvládal. Asi není možné, aby potrestaný klub hrál finále Ligy mistrů," připomněl chilský kouč, že Málaga byla od UEFA potrestána kvůli dluhům zákazem startu v příštím ročníku evropských pohárů.

Také Málaze byl ve včerejším střetnutí uznaný neregulérní gól, když Eliseu zakončoval z offsidu. Ani to ale nezmírnilo hněv majitele klub Al-Thaniho, jenž uvedl: "Tohle není fotbal, ale rasismus. Doufám, že UEFA začne vyšetřovat, jak je možné, že španělský klub byl vyřazen takovým způsobem. Chci mužstvu poděkovat za dnešní výkon. Jsem smutný z vypadnutí takovým nespravedlivým a rasistickým způsobem."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace