Mallorcu srážejí tyče a penalty. Cítím bezmoc, říká její trenér

Vicente Moreno v diskusi s rozhodčími (© as.com)

Mallorca zatím neprožívá návrat do La Ligy, v jaký doufala. Ostrovanům se lepí smůla na paty.

Po úvodním vítězství nad Eibarem vypadalo vše nadějně, jenže poté přišla série šesti utkání bez výhry a s jediným získaným bodem, Mallorca se propadla až na předposlední místo tabulky.

Mužstvo srážejí penalty a tyče. Proti nováčkovi soutěže bylo nařízeno už pět pokutových kopů a jeho hráči orazítkovali brankovou konstrukci celkem šestkrát, z toho pětkrát za stavu 0-0. V obou statistikách je Mallorca nechtěným lídrem mezi všemi účastníky Primery. Stačilo pár centimetrů a historie mohla být jiná.

Trenér Vicente Moreno přiznává, že je to frustrující: "Cítím bezmoc. Bylo proti nám nařízeno šest pokutových kopů (Moreno počítá i pokutový kop, který byl nařízen ve prospěch Atlética, ale poté zrušen kvůli předchozí hře rukou) a navíc nemáme štěstí při střelách, které končí na tyči. Ale budeme i nadále pracovat, věříme, že se vše změní a začneme vítězit."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace