Malý klub chtěl Messiho, jeho prezident za to dostal trest na 6 měsíců

Lionel Messi (© marca.es)

Francouzský tým FC Borne, který hraje regionální soutěž, chtěl do svých řad získat Lionela Messiho. Jeho prezident kvůli tomu nebude šest měsíců moci vykonávat funkci.

Borne, jehož domovem je vesnice se 400 obyvateli, vyslal za nejlepšího hráče světa za roky 2009 a 2010 formální nabídku, kterou ale zastavil FFF (Francouzský fotbalový svaz). "Takové chování nemůžeme tolerovat. Možná, že to bylo myšleno jako vtip, ale my jsme tu od toho, abychom posuzovali fakta," uvedl zástupce FFF Yves Begon.

Francouzský fotbalový svaz neměl pro žertovnou nabídku malého klubu pochopení a jeho prezidentovi Cédricu Enjolrasovi udělil šestiměsíční trest. Do rukou Katalánců se nabídka, kterou by s největší pravděpodobností odmítli, nedostala.

"Mezi malými kluby musíte kvůli nabídce za hráče vyplnit formulář na internetu. Já jsem se rozhodl vyplnit jméno, datum narození a současné působiště Lionela Messiho. Svaz byl šokovaný a odmítl poslat nabídku do Španělska. Dostal jsem trest na šest měsíců, který byl zkrácen na tři. Chtěl jsem jenom pobavit přátele," uvedl Enjolras. "Teď budu muset strávit tři měsíce u baru."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace