Manolo Jiménez zůstává trenérem Zaragozy

Manolo Jiménez zůstává v Zaragoze (© marca.es)

Dlouhá jednání přinesla úspěch, Zaragoza oznámila, že se dohodla s Manolem Jiménezem na prodloužení smlouvy.

Ta bude v platnosti po příští tři roky, osmaačtyřicetiletý kouč si díky ní údajně vydělá 1,3 milionu eur za sezónu, tedy stejnou cifru, jakou pobíral jeho předchůdce Javier Aguirre.

Jiménez převzal Zaragozu na konci roku 2011 a na úvod nového angažmá se mu příliš nedařilo. Díky úchvatné jízdě v závěru sezóny však dokázal celek z Aragonie smazat dvanáctibodové manko a zachránit se v Primera División.

Přestože se stal miláčkem fanoušků, váhal Jiménez s prodloužením smlouvy, protože mu vedení nebylo schopné zaručit konkurenceschopný kádr. Nakonec se však obě strany dohodly, Jiménez dostal více pravomocí a společně se sportovní komisí složenou ze čtyř až šesti lidí se bude přímo podílet na podobě mužstva.

"Zaragoza byla moji první volbou, s nikým jiným jsem nejednal. Musíme pracovat více než ostatní, protože naším cílem je sestavit kvalitní tým, ale s omezenými prostředky," prohlásil Manolo Jiménez.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace