Manuel Sánchez v La Lize debutovat nebude. Upsal se Realu Ávila ze čtvrté ligy, aby se mohl stát policistou

Manuel Sánchez (© marca.es)

Manuel Sánchez se vzdal možnosti poprvé v kariéře působit v Primera División, aby se mohl stát policistou.

Dvaatřicetiletý záložník pomohl od roku 2017 k postupu do Segundy a následně i do Primery, nabídku na prodloužení smlouvy, která by mu na závěr kariéra umožnila zahrát si mezi španělskou elitou, však odmítl.

Důvodem nebyla touha po vyšším platu, ba naopak. Manuel Sánchez totiž úspěšně složil zkoušky na policejní akademii ve městě Ávila, kde se nyní bude připravit na dráhu policisty.

S fotbalem Manuel Sánchez ještě nekončí, upsal se místnímu Realu Ávila, celku z Tercery. I ve čtvté nejvyšší soutěži zažije premiéru, dosavadní kariéru totiž strávil Manuel Sánchez v Segundě a Segundě B.

"Pro nás je luxusní posilou. Myslím, že bude moci hrát na jakékoliv pozici, kterou si bude přát," uvedl dobře naladěný ředitel Realu Ávila Carlos González. "Mám velmi dobrý vztah s jeho bratrem Javim, který mi řekl, že pokud Manuel složí zkoušky, nechá fotbalu na nejvyšší úrovni a přestoupí k nám."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace