Manzano i Guardiola jsou spokojení

Gregorio Manzano a Pep Guardiola (© as.com)

Sevilla se stala v letošním ročníku teprve čtvrtým týmem, který dokázal obrat Barcelonu o body. S remízou 1-1 byli spokojení oba trenéři.

"Byl to dobrý zápas proti silnému soupeři. V prvním poločase jsme mohli získat více než jednogólový náskok, v tom druhém se Sevilla zlepšila, a to zejména díky své velké přednosti - protiútokům. Remíza není ideální, vždy je lepší vyhrát, ale celkově jsem s výkonem spokojený," uvedl na tiskové konferenci lodivod Barcelony Pep Guardiola.

Trenér Katalánců nechtěl rozebírat moment, kdy Pérez Lasa neuznal regulérní gól Lionela Messiho z přímého kopu kvůli údajnému faulu Sergia Busquetse: "Trenérovi, které reprezentuje Barcelonu, nepřísluší hodnotit rozhodčí. Oni se vždy snaží pískat co nejlépe. Nechci ten moment rozebírat."

Také kouč Sevilly Gregorio Manzano potvrdil, že má po zápase, jehož druhý poločas nabídl strhující podívanou s šancemi na obou stranách, dobrou náladu: "Druhý poločas ovlivnil náš rychlý gól. Předvedli jsme skvělou fyzickou kondici, ale porazit Barcelonu je strašně těžké. S remízou můžeme být spokojení. Zvítězit mohly oba týmy, to může po utkání s Barcelonou říci málokdo."

"Nakonec odcházím spokojený a šťastný. Odvedli jsme proti Barceloně dobrou práci. Po vyrovnání jsme cítili šanci na výhru, ale musíme se ještě ve všech ohledech zlepšit, abychom Barcelonu porazili. Vždyť se to letos povedlo pouze Hérculesu."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace