Marcelina krize ve Valencii překvapila: Byla nečekaná, měli jsme se jí vyhnout

Marcelino (© marca.es)

Nepříjemnou situaci v podobě krize mezi členy vedení musela řešit Valencia. Nakonec byla zažehnána, podle trenéra Marcelina k ní ale nemělo vůbec dojít.

Hlavními aktéry byli majitel klubu Peter Lim a generální ředitel Mateu Alemany, kteří se rozcházeli v názorech na tvorbu kádru pro letošní sezónu. Alemany zvažoval rezignaci, podobný krok hrozil i u samotného Marcelina. Po třídenních jednáních však našli činovníci společnou řeč a vedení klubu pokračuje ve stejném složení.

"Je těžké to pochopit. Krize byla zcela nečekaná. Měli jsme se jí vyhnout pro dobro Valencie. Některé kluby si díky naším problémům mohou mnout ruce. Snad už je to téma uzavřené. Podle slov tomu tak je, ale dokáží to až činy," prohlásil Marcelino, jenž očekává příchod tří posil, avšak není spokojen s tempem, jakým jednání postupují.

"Jsme na tom stejně jako před několika týdny. Krize, kterou jsme během minulého týdne prošli, vše paralyzovala. Po dohodě jsem očekával, že se věci zrychlí, ale pořád jsme na stejném bodě. Máme skvělý kádr, ale některé pozice potřebujeme posílit. Chceme přivést stopera, levého obránce a útočného hráče, který by zvýšil náš potenciál."

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace