Marcelina vyloučení i trest překvapily

Marcelo (© marca.es)

Marcelino García Toral nemůže kvůli trestu za vykázání na tribunu v zápase proti Espanyolu dvakrát na lavičku. Prestižní souboj s Barcelonou tak trenér Valencie sledoval jen z tribuny, stejný osud ho čeká v dalším střetnutí proti Getafe.

Dvaadpadesátiletého kouče dvouzápasová sankce překvapila, neboť mu byla udělena za divokou gestulaci, ne za urážky arbitra, jak je obvyklé. Zároveň se Marcelino stal prvním takto potrestaným lodivodem v letošní sezóně La Ligy.

"Překvapuje mě, že po 130 odehraných zápasech jsem jediným potrestaným trenérem, když byly k vidění příhodnější důvody k vyloučení než ty moje. Nikoho jsem neznevážil ani neurazil. Ale budu se snažit, aby se to již neopakovalo," prohlásil Marcelino.

"Není to lehká situace. Rád bych se normálně věnoval své práci, ale toto rozhodnutí mi to znemožňuje. V neděli proti Getafe naštěstí tato situace skončí, je těžké se s tím vypořádat. Ale myslím, že na mužstvo to vliv nemá," dodal trenér Valencie, která si užívá nejlepší start do ligového ročníku v klubové historii. Los Che mají v kolonce proher po třinácti kolech nulu a jsou nejbližším pronásledovatelem vedoucí Barcelony.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace