Marcelino o nehodě: Tři lidé se znovu narodili

Marcelinův vůz po nehodě (© marca.es)

Marcelino García Toral dnes poprvé od nehody, kdy se jeho vůz srazil s divočákem, vedl trénink Valencie. Kouč Netopýrů na následné tiskové konferenci o těžké chvíli promluvil.

"Fyzicky se cítím každým dnem lépe, jen mě bolí v oblasti krku," uvedl 52letý lodivod, jenž vyvázl ze srážky, k níž došlo 23. prosince, když mířil s manželkou a matkou na vánoční oslavy do Asturie, bez vážných zranění, prozatím však musí nosit krční límec.

"Je potřeba dívat se dopředu. Tři lidé se znovu narodili a jsme tady. Je těžké popsat, co se stalo. Jeli jsme po dálnici, najednou jsem něco uviděl a přišla srážka. Naštěstí jsme v pořádku. Auto a štěstí nám zachránily život," dodal Marcelino chvějícím se hlasem.

Valencia po senzačním úvodu sezóny v na konci roku několikrát zaváhala, Marcelino nabídl své vysvětlení: "Poslední výsledky si zaslouží podrobnější analýzu. Ztratili jsme efektivitu v šestnáctkách. Soupeři stačí málo, aby skóroval, my se naopak na gól nadřeme. Nemyslím si, že by to bylo ztrátou pokory. Tu nesmíme ztratit nikdy."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace