Marcelino v Seville skončil, nahradil ho Míchel

Marcelino (© marca.es)

Marcelino García Toral už není trenérem Sevilly, klub to potvrdil na své oficiální webové stránce. Novým koučem Nervionenses byl jmenován Míchel.

"Sevilla chce Marcelinovi poděkovat za profesionalitu a odhodlání při práci pro klub a lituje, že kvůli výsledkům musela sáhnout k tak drastickému rozhodnutí," stojí v oficiálním prohlášení andaluského celku.

Marcelino nastoupil do funkce během loňského léta, kdy nahradil kritizovaného Gregoria Manzana. Ani pod 46letým rodákem z města Villaviciosa se však klub z Nerviónu nezvedl, ba spíše naopak. Po jedenadvaceti odehraných zápasech je Sevilla v tabulce Primery jedenáctka, čtyři body od sestupového pásma, z Evropské ligy vypadla už v předkole.

Vedení Sevilly došla trpělivost po včerejší porážce 1-2 s Villarrealem. Marcelinovým nástupcem se stal Míchel, bývalý lodivod Getafe a rezervního týmu Realu Madrid, jenž podepsal smlouvu do konce sezóny s opcí na další. Ta bude uplatněna v případě, že Sevilla skončí v lize do čtvrtého místa, což by jí zaručilo postup do Ligy mistrů.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace