Marcelo odehrál za Real Madrid 500. zápas. Ze sestavy ho ale vytlačuje Mendy

Marcelo s prezidentem Realu Madrid Florentinem Pérezem (© marca.es)

Marcelo Vieira se účastí v pohárovém klání v Zaragoze stal za krajanem Robertem Carlosem (527 zápasů) druhým cizincem s nejvíce starty za Real Madrid.

Jedenatřicetiletý levý bek oblékl bílý dres už v 500 případech. Během třinácti let - za Real Madrid debutoval 7. ledna 2007 proti Deportivu - pomohl klubu k zisku 21 trofejí a zaznamenal 36 branek a 71 asistencí.

"Mám velkou radost z postupu do čtvrtfinále Copy, byl to hezký zápas. Také mám radost z dosažení 500 zápasů za Real Madrid. Jsem dojatý," uvedl obránce, jenž byl dlouhé roky nedílnou součástí základní sestavy Realu Madrid.

To však v letošní sezóně neplatí. Výrazně více příležitostí dostává letní posila Ferland Mendy. O sedm let mladší Francouz sice není směrem dopředu takovou podporou jako Marcelo, v obraně ale je na rozdíl od Brazilce neprostupný. Dokáže věčně úsměvavý Marcelo znovu najít ztracenou formu, nebo bude po sezóně uvažovat o změně dresu?

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace