Marcelo odmítl, že by chtěl přestoupit do Juventusu

Marcelo (© as.com)

Italská média přinesla v uplynulých dnech informaci, že Marcelo Vieira chce přestoupit do Juventusu. Samotný hráč to popřel.

Stejným směrem zamířil v létě Cristiano Ronaldo, znovu si zahrát s portugalskou hvězdou, to měla být podle tisku hlavní Marcelova motivace ke změně dresu.

Brazilský levý bek, jenž v Realu Madrid působí od roku 2007, to však odmítl: "Občas mi podobné věci přijdou nefér, ale neřeším to. Žádnou nabídku jsem nedostal a ani bych jí nenaslouchal. Není možné být větším Madridistou, než jsem já. Mám platnou smlouvu."

Třicetiletý Marcelo se také vyjádřil ke krizi, kterou mužstvo prochází, a zkritizoval novináře: "Nemáme dobré výsledky, ale mužstvo není v křeči, možná jen trochu netrpělivé. Vždy bojujeme. Může se stát, že věci nevycházejí tak, jak bychom si přáli, ale pokaždé se snažíme vše dělat nejlépe, jak umíme. Musíme střílet více branek. Jste to ale vy, novináři, kdo neustále píše o sérii bez výhry nebo bez gólu, my v šatně to neřešíme. Chcete nás poškodit. Možná závidíte, protože neumíte hrát fotbal, nevím."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace