Marcelo: Znovu jsme ve hře o titul

Marcelo a Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Marcelo jediným gólem rozhodl utkání mezi Espanyolem a Realem Madrid, Bílý balet se vrátil do hry o titul.

A to i díky zaváhání Barcelony na hřišti Sportingu Gijón. Oba giganty dělí v tabulce pět bodů, o které je úspěšnější obhájce titulu z katalánské metropole.

"Věděli jsme, že to bude těžký zápas, a to jsme nepočítali s vyloučením Ikera. Naše odhodlání se ukázalo jako rozhodující faktor, tvrdě jsme pracovali, za což jsme obdrželi prémii v podobě snížení náskoku na vedoucí Barcelonu. Vrátilo nás to do boje o titul," uvedl Brazilec k zápasu na stadionu Cornellà-El Prat, kde svěřenci José Mourinha hráli od 2. minuty po vyloučení Casillase v početní nevýhodě.

Právě Marcelo, jenž po Casillasovi převzal kapitánskou pásku, byl nejlepším mužem na hřišti a zároveň autorem jediné branky. "Mám z gólu samozřejmě radost, ale hlavní je vítězství a tři důležité body. Říkalo se, že nemáme dobrou fyzickou kondici a jsme unavení, dneska jsme ukázali, že tomu tak není. Jsme připraveni do dalších bojů."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace