Maročan Hakimi doufá v návrat do Realu Madrid

Achraf Hakimi v dresu PSG

Budoucnost Achrafa Hakimi v PSG jde opět na přetřes poté, co marocké křídlo zveřejnilo své přání vrátit se do Realu Madrid. Navzdory velmi slibnému začátku v pařížském klubu začala kariéra mladého křídla padat postupně dolů poté, co herní styl na čtyři obránce přestal vyhovovat potřebám talentovaného hráče.

Achraf Hakimi v posledních dnech vystoupil s překvapivým prohlášením, ve kterém tvrdí, že doufá v letní návrat do Realu Madrid. Marocký hráč nezažívá po přestupu do PSG dobré období a vyloučení v ligovém utkání proti Ajacciu jen zvýšilo kritiku jeho výkonů.

Největším Hakimiho problémem je pravděpodobně herní styl, který praktikuje tým pod vedením trenéra Galtiera. Hra na čtyři obránce křídelnímu hráči neprospívá, což má za následek to, že se Hakimi v PSG necítí dobře a nejraději by se vrátil do klubu, kde hrál naposledy, tedy do Realu Madrid.

Situace marockého křídla je ovšem velmi složitá, protože Hakimi má s PSG smlouvu do roku 2026 a nezdá se, že by klub ovládaný šejky chtěl nechat hráče odejít zadarmo. Přesto Hakimi vyjádřil přání vrátit se do Realu Madrid a klub je ochoten vynaložit finanční úsilí na to, aby si jednoho ze svých nejnadějnějších mladých hráčů přivedl zpět.

Achraf Hakimi v roce 2018 odešel na hostování do Borussie Dortmund, načež přestoupil o rok později do Interu Milán. V obou destinacích se mu dařilo zejména v roli nahrávače a tak po něm v létě 2021 sáhlo PSG. Od té doby se ale už o žádném zázraku mluvit nedá, marocké křídlo v první sezóně nasbíralo čtyři branky a šest asistencí, v té současné pět branek a tři nahrávky. Hráč dal nyní jasně najevo, že jeho největším cílem do budoucna je znovu obléknout dres Realu Madrid a že lituje nepodepsání smlouvy s londýnskou Chelsea, ke které měl před odchodem do PSG velmi blízko.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace