Martín Cáceres se přidal k Javi Varasovi, oba kritizují Manzana

Martín Cáceres v rozhovoru s Gregoriem Manzanem (© marca.es)

V Sevilla panuje napjatá atmosféra, k dřívejší kritice Javi Varase na adresu Gregoria Manzana se přidal i Martín Cáceres.

Osmadvacetiletý gólman si před několika týdny postěžoval, že nedostal příležitost ve čtvrtfinále Copa del Rey proti Málaze: "Byla to tvrdá rána, když jsem byl proti Málaze na lavičce. Copa vždy byla šancí pro brankáře, kteří nechytají pravidelně v lize. Jediné, co chci, je dostat příležitost."

Ke svému spoluhráči se přidal také Martín Cáceres, jemuž se nelíbí, že ho Manzano staví na pravý kraj obrany: "Na začátku ligy jsem hrál na pozici středního obránce, nechápu, proč mě teď staví napravo. Nelíbí se mi to. Budu hrát, kde mi řekne, toto téma je však hodně ožehavé. Nevím, jestli staví své kamarády, podává jim pomocnou ruku, ale mně nezbývá, než se s tím smířit. Nebudu to trenérovi vyčítat, protože nechci mít problémy."

Sevilla je po 22 kolech Primera División na sedmém místě, na pozice zaručující Ligu mistrů ztrácí propastných 13 bodů. Prezident klubu José María del Nido přesto věří, že se Nervionenses do milionářské soutěže protlačí.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace