Mascherano: Navždy budu Messimu vděčný, že mě doporučil

Lionel Messi a Javier Mascherano (© marca.es)

Javier Mascherano je v Barceloně teprve rok, přesto už získal několik trofejí a dokázal do systému Katalánců dokonale zapadnout.

Za přestup argentinského záložníka z Liverpoolu se přimluvil jeho krajan Lionel Messi, za což mu je Mascherano vděčný: "Všichni víme, co Messi pro fotbal znamená. Je to nejlepší reprezentant, kterého ve světě máme. Můj vztah s Lionelem je perfektní. Navždy mu budu vděčný, že mě Barceloně doporučil."

Mascherano si pochvaluje styl, jakým Barcelona získává trofeje: "Je mi ctí, že jsem součástí týmu, který má stále touhu vyhrávat. Nikdy jsem v podobném mužstvu nebyl. Jinde je důležité finále jakkoliv vyhrát, ale tady se vyhrávají způsobem, který respektuje fotbalovou historii. Občas si ani neuvědomíte, čeho jste dosáhl, ale snažím si užívat každý den."

Pep Guardiola využívá 27letého fotbalistu zejména na pozici stopera, což Mascheranovi nevadí: "Trenér mi dal důvěru na tomto postu, já mu za to jsem vděčný. Pokud vám kouč důvěřuje, vše je snažší."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace