Mascheranovi pozice stopera nevadí

Javier Mascherano (© marca.es)

Javier Mascherano strávil závěr loňské sezóny na pro něj netradičním místě stopera, stejný osud Argentince možná potká v úvodu té letošní.

Carles Puyol stále není stoprocentně fit, zdravotní potíže trápí i Gerarda Piquého. Mascherano se proto nabídl, že je zastoupí: "Byl bych radši, kdyby všichni mí spoluhráči byli zdravotně v pořádku, ale pokud budu muset hrát v obraně, pokusím se návazat na výkony z minulé sezóny. Výhodou je, že už mám na této pozici zkušenosti."

Barcelona čeká o víkendu první díl bitvy o Supercopu proti Realu Madrid. Mascherano k tomu říká: "Je to důležitý turnaj, který chceme vyhrát. Byl by to pro nás před sezónou impuls a dodal by nám sebevědomí."

Sedmadvacetiletý argentinský reprezentant netají svou radost z povedeného prvního roku v katalánské metropoli, kam přestoupil vloni z Liverpoolu: "Byl to fantastický rok. Nikdy nezapomenu, jaké to je přijít do mužstva, kde si se spoluhráči fotbal užíváme a navíc jsme adepty na každý titul."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace