Masoud má po 15 měsících na marodce znovu radost z fotbalu

Masoud Shojaei (© marca.es)

Masoud Shojaei může být jednou z posil Osasuny pro letošní sezóny. Íránský záložník se vrací do akce po dlouhodobých zdravotních problémech.

Ty začaly na konci ligového ročníku 2010/2011 zlomeninou prstu na noze. Od té doby byl 28letý fotbalista šestkrát na operačním sále, přišel o celou sezónu 2011/2012 a na zelenou od lékařů čekal dlouhých 15 měsíců, přestože původní prognóza mluvila o 3 až 6měsíční pauze.

"Už se cítím dobře. Ještě ne stoprocentně, ale zlepšuje se to. Každým tréninkem a každým zápasem si více věřím. Nic mě nebolí, znovu mám z fotbalu radost, pouze nejsem rozehraný. Dokonce vážím méně než před zraněním. Ale potřebuji čas," prozradil Masoud, jenž se konečně znovu cítí jako fotbalista.

"Bylo to těžké období, ale nikdy jsem nepomyslel na konec kariéry. Cením si zejména zájmu klubu a spoluhráčům, všichni mě podporovali. Myslím, že takového soucítění by se mi nikde jinde nedostalo. Tenhle tým je jedinečný," dodal středopolař, který je v Osasuně od roku 2008.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace