Mathijsen přestoupil do Málagy, Gallato v klubu končí

Joris Mathijsen (© marca.es)

Málaga připravila další dvě změny v kádru pro příští sezónu. Joris Mathijsen byl oficiálně potvrzen jako další posila, naopak Rodrigo Galatto v klubu skončil.

Mathijsen včera přicestoval do Andalusie, aby se úspěšně podrobil lékařské prohlídce, po které nyní již bývalý obránce Hamburgu podepsal smlouvu na dva roky s opcí na třetí. Německý celek inkasuje odstupné pohybující se okolo 1 milionu eur.

Případný zájemce o Nizozemcovy služby si bude muset připravit částku 20 milionů eur, což je nová výše hráčovy výkupní klauzule. Představen fanouškům bude Mathijsen zřejmě příští týden. Jedenatřicetiletý stoper absolvoval s národním týmem poslední tři velké turnaje - evropský šampionát 2008 a mistrovství světa 2006 a 2010. Celkově oblékl dres Nizozemska 71krát.

Málaga zároveň oznámila, že došlo k rozvázání kontraktu s Rodrigem Gallatem. Osmadvacetiletý brankář na stadionu La Rosaleda nepřesvědčil a jeho angažmá ve slunné Andalusii tak skončilo po jediné sezóně.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace