Mazáň: Lobotka mi Celtu doporučil

Róbert Mazáň (© marca.es)

Róbert Mazáň je nejnovějším přírůstkem kádru Celty Vigo. Slovenský fotbalista přiznal, že rozhodování o přestupu ze Žiliny mu usnadnil jeho krajan Stanislav Lobotka.

"Když o mě Celta projevila zájem, mluvil jsem s Lobotkou, protože se známe, a on mi klub doporučil. Je ve Vigu velmi spokojený," prohlásil Mazáň. Lobotka přišel na Balaídos v létě a rychle se stal pravidelným členem základní sestavy. Mazáně čeká tvrdý boj o minuty na hřišti, první volbou na pozici levého beka totiž jednoznačně zůstane Jonny, jeden z pilířů obvyklé úvodní jedenáctky.

"Slovenská liga skončila na začátku prosince, a když mě kontaktovala Celta, okamžitě jsem se začal připravovat. Po fyzické stránce na tom jsem dobře, i když budu potřebovat určitý čas na adaptaci. Díky mému hernímu stylu rád útočím, ale raději nastupuju na pozici levého beka, než více vepředu," dodal 23letý Mazáň.

Slovenský reprezentant na novém týmu oceňuje, že se nebojí hrát otevřenou partii i se silnějším sokem: "Moc se mi líbí, jak Celta hraje. Neobjí se ani těch nejlepších a největších klubů. Má kvalitní fotbalisty, jsem šťastný, že zde mohu být."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace