Mbappé po Realu požaduje 100 milionů eur navíc

Kylian Mbappé v dresu PSG | goadnews.com

Kylian Mbappé bude jedním z největších protagonistů letního přestupového trhu. Jeho budoucnost je nejvíce spojována s Realem Madrid, ale podle španělského tisku není na stole žádná dohoda mezi hráčem a klubem. Právě naopak, francouzský reprezentant po Bílém baletu požaduje nyní daleko více peněz.

Francouzský reprezentační útočník zatím nemá kapitolu svého dalšího působení dopsanou. Podle posledních zpráv zvažuje jak nové angažmá, nejčastěji je zmiňován Real Madrid, tak také setrvání v PSG. Do hry se v minulých dnech přidal také Manchester City, který krouží s petrodolary kolem dvou hlavních přestupových cílů léta -Mbappého a Haalanda.

Nový požadavek francouzského útočníka by ale budoucí vztah s madridským klubem mohl rozbít ještě v jeho počátcích. Podle novináře Guillema Balaguého totiž Mbappé po Realu žádá o 100 milionů eur více, než bylo předmětem dosavadních jednání. Madrid slovy Florentina Pereze oznámil, že podobný požadavek není ochoten akceptovat a šance na to, že Mbappé přece jen zůstane hráčem francouzského klubu se rázem zvyšují.

V mezičase odletěla Mbappého matka do Dauhá, kde se podle informací L'Équipe má setkat s vedením PSG, aby projednala možnosti setrvání hráče v klubu. Podle dosavadních informací PSG požaduje, aby Mbappé zůstal alespoň do nadcházejícího MS v Kataru.

 

Další aktuální novinky o Realu Madrid a exkluzivní články najdete na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace