Mbappého jsme zvažovali, přiznal Florentino Pérez

Kylian Mbappé (© marca.es)

Prezident Realu Madrid Florentino Pérez přiznal, že se klub v létě zajímal o služby vycházející hvězdy Monaka Kyliana Mbappého. Mladý Francouz ale nakonec zamířil do PSG.

Když madridský celek prodal Álvara Moratu do Chelsea a Mariana Díaze do Lyonu, mnozí očekávali aktivitu na přestupovém trhu. Žádná posila do útoku ale nakonec na Bernabéu nezamířila. Florentino Pérez prozradil, že Mbappé byl zvažovanou možností.

"Ano, přemýšleli jsme o něm. Ale bylo by pro nás těžké najít mu místo v týmu. Je mladý a potřebuje pravidělně hrát a v tomto směru mu bude PSG více vyhovovat. Má velkou šanci stát se skutečnou hvězdou, stejně jako naši mladí hráči v čele s Marcem Asensiem," prohlásil první muž Bílého baletu.

"Hodně jsme investovali do našeho mládežnického systému a také jsme z jiných klubů přivedli mladé fotbalisty, ať už jde o Thea, Ceballose či Valleja. Další jsou na hostováních - Ødegaard, Vinícus nebo Fede Valverde. To vše jsou skvělí hráči ve věku 17, 18 nebo 19 let. To ale neznamená, že když se objeví další skvělý mladík, že po něm nepůjdeme."

A podle deníku AS již Real Madrid nový přestupový cíl našel, a to v Brazilci Alanovi, jenž září na právě probíhajícím světovém šampionátu hráčů do 17 let. Podle madridského listu má s jeho zaměstnavatelem Palmeiras ústní dohodu o přestupu, který by měl vejít v platnost příští rok, kdy nový Coutinho, jak se Alan často označuje, dosáhne plnoletosti.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace