Mbappého rodina se setká v příštím týdnu se zástupci Realu Madrid

Kylian Mbappe v reprezentačním dresu

O budoucnosti francouzského útočníka, Kyliana Mbappého, by se mělo definitivně rozhodnout v příštích týdnech. Francouzští novináři jsou dokonce přesvědčeni, že Mbappé sví rozhodnutí oznámí nejpozději na reprezentačním srazu.

Zásadní změna nebo alespoň náznak toho, kam se budou ubírat další Mbappého kroky, by mohla nastat v příštím týdnu. To je podle RMC Sport naplánována schůzka mezi představiteli Realu Madrid a zástupci francouzského útočníka. Jeho matka, Fayza Lamariová, se před nedávnem v Kataru setkala s nejvyššími představiteli PSG, aby se z první ruky dozvěděla, jak zní poslední nabídka smlouvy pro Mbappého.

Podle deníku Le Parisien francouzský klub reprezentačnímu útočníkovi nabídl naprosto luxusní kontrakt na dva roky s opcí na prodloužení o další rok a platem 50 milionů eur ročně. Při podpisu smlouvy by Kylian Mbappé navíc inkasoval dalších 100 milionů eur jako bonus. Na základě dřívějších informací pak ve čtvrtek francouzský tisk přišel se zprávou, že Mbappé v PSG prodloužil smlouvu, ale novinka byla okamžitě dementována jeho matkou. „To, že Kylian obnovil smlouvu, je naprosto nepravdivé,“ přispěchala rychle s vyjádřením.

Z Mbappého budoucnosti se tak stala telenovela na pokračování. Vůbec nevadí, že několik dílů vynecháte, do obrazu se dostanete zpět velice snadno. V nejnovějším díle budeme sledovat Mbappého rodinu, která odcestuje příští týden do Madridu, aby se setkala s vedením klubu a probrala hráčovu možnou budoucnost. Hlavním tématem schůzky by měla být otázka obrazových práv hráče. Mbappé prostřednictvím své právničky oznámil, že chce mít stoprocentní kontrolu nad vším, co vytváří. PSG na toto oznámení reagovalo okamžitě a potvrdilo, že v rámci nabídky nové smlouvy je také plná kontrola nad vlastními právy..

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace