Mbappého rozhodnutí očekávají experti v neděli

Kylian Mbappé na galavečeru francouzského fotbalu

V sobotu PSG odehraje poslední utkání letošní sezóny a podle nejnovějších informací má Mbappé na neděli domluvený rozhovor pro francouzský fotbalový kanál Telefoot. Právě v průběhu jeho vysílání se očekává, že francouzský útočník odhalí svou budoucnost.

Nejpozději před reprezentačním srazem na začátku června slíbil Kylian Mbappé oznámit své rozhodnutí. Dny ubíhají a jak Real Madrid, tak PSG jsou stále na jehlách. Některé zdroje tvrdí, že je favoritem Real Madrid, jiné zase předpokládají zvrat a setrvání Mbappého ve francouzské metropoli.

Poslední indicií, která unikla na veřejnost bylo sebevědomé prohlášení madridského primátora, který ač fanoušek Atlética Madrid, během pracovního oběda s Emírem z Kataru potvrdil, že přestup Mbappého do Realu je na 99% hotový.

Poslední nabídkou PSG byla dvouletá smlouva po jejímž vypršení by byl Mbappé volný a mohl přestoupit do jakéhokoliv klubu. Domluva mezi hráčem a PSG také zahrnovala to, že si vlastní práva bude moci hráč řídit sám a celkový výnos z nich bude patřit pouze jemu. Protinabídka Realu Madrid má zásadní trhlinu právě ve výnosech z reklamy. Bílý balet je zvyklý od všech hráčů inkasovat 50%, což se Mbappému nelíbí.

O tom, že by Mbappé mohl zamířit do Realu Madrid se mluví od loňského léta, ale katarští šejkové jsou rozhodnuti udělat cokoliv proto, aby hráč zůstal v dresu PSG i v průběhu nadcházejícího Mistrovství světa. S ohledem na poslední ligový zápas a následné oslavy titulu Mbappé prohlásil, že na sebe nechce strhávat celou pozornost, experti ale za odkladem rozhodnutí až po skončení sezóny vidí to, že francouzský útočník nechce kazit veselí svým prohlášením od přestupu do Realu. Pohodlně se usaďte, v neděli bude na co se koukat. Show must go on.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace