BLOG: Měl by Real Madrid koupit útočníka?

Po zranění Gonzala Higuaina se začalo spekulovat o příchodu nového útočníka.Florentino Peréz sice prohlásil že nikdo nepřijde, což u Madridistů může vyvolat otázku.Bude nám jeden klasický útočník stačit?Odpověd se budu snažit najít v tomhle článku.

Když se Gonzalo Higuain zranil byla to pro všechny fandy Realu špatná zpráva. Útočník kterému se tuto sezonu dařilo měl jít na operaci. Po měsíci konzervativní lečby na operaci bude muset jít a Real se bez něj bude muset obejít minimálně 2 měsíce, možná si tuto sezonu už nezahraje.

Před José Mourinhem tedy leží nový úkol. Probudit druhého útočníka Realu Madrid Karima Benzemu k lepším výkonům, sice v této sezoně dal dva hattricky ale to bylo proti celkem slabým týmům. Proti lepším soupeřům se mu nedaří a to i když má spoustu golových šancí. Navíc se otevřelo přestupové okno ve kterém by se nějaký dobrý útočník koupit dal. Jenže tuhle možnost nedávno vyloučil prezident Realu Florentino Peréz.

Pokud tedy skutečně nikdo nepřijde potom bude mít Real jednoho klasického útočníka to Benzemu. A troufnu si říci že jestli se jeho výkony nezlepší tak to s Realem nemusí dopadnout dobře. Zatímco v Lyonu dával goly jako na běžícím pásu v Realu mu to nejde. Přitom se mu snaží pomoct celý tým,  dostává se do šancí které bohužel neproměňuje. Ale Real by teď jeho goly potřeboval protože Ronaldo to sám nezvládne. Druhou možností Realu je pokusit se zapracovat do A-týmu někoho z Castilly, což je v probíhající sezoně, kdy potřebujeme každý bod trochu riskantní. A navíc vám nikdo nezaručí úspěch, nebo to že z mladíka vyroste druhý Raul.

Když už jsem se o Raulovi zmínil, možná teď Real může mrzet že odešel. V dresu Schalke se mu daří a nám by se teď někdo takový hodil. V případě nouze může na hrotu hrát Ronaldo nebo Di Mária, ale to je spíše nouzové řešení.

Vypadá to tedy že Realu nezbývá nic jiného než se pokusit o to aby Benzema začal dávat více golu. Jestli se to Mourinhovi podaří nebo ne ukáže až čas. Je možné že nakonec nějaký útočník příjde a podle mne to je nejlepší řešení, ale jestli ne tak se Karim musí zlepšit. Pro Josého je to určitě výzva a Madridistas musí věřit že si v téhle těžké situaci poradí. HALA MADRID!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace