Memphis Depay má nakročeno do Atlética Madrid

Memphis Depay v dresu Barcelony

Hráč Barcelony, Memphis Depay, by se mohl v nejbližších hodinách stát hráčem Atlética Madrid. To po odchodu Joaa Felixe na hostování do Chelsea hledalo vhodnou náhradu a ideálním kandidátem se zdá být nizozemský útočník, který v katalánském klubu nedostává příliš prostoru a navíc mu v červenci končí smlouva.

Přestup Memphise Depaye do Atlética Madrid je na spadnutí. Útočník Barcelony se stal velkým cílem červenobílých a jednání proto probíhají ve zrychleném módu. Dokonce se očekává, že kluby najdou shodu v několika dalších hodinách maximálně dnech.

Nizozemský útočník vyhrál souboj o to, kdo by mohl v Atléticu nahradit Joaa Felixe. Zapůjčení portugalského forwarda do Chelsea a zároveň zamítavá odpověď ze strany Realu Betis na dotaz ohledně Borjy Iglesiase, znamenaly, že se do přední linie dostal Memphis.

Barcelona se nizozemského reprezentanta chtěla doslova zbavit již delší dobu. Mohl za to přetlak na pozici, ale také fakt, že hráči končí smlouva, a tak má katalánský klub poslední šanci, jak z přestupu Memphise něco získat.

Dalšími dvěma klíčovými faktory jsou Memphisovy zkušenosti ze španělského šampionátu, které zaručují, že se hráč nemusí aklimatizovat a jeho přínos týmu by mohl být okamžitý. Dobré vztahy mezi Atléticem a Barcelonou celému obchodu také nahrávají, a tak se o přestupu Memphise Depaye do Atlética mluví jako o zcela jisté záležitosti.

Útočník Barcelony, který sice v této sezóně vstřelil pouhý jeden gól, oproti dvanácti z uplynulé sezóny, zažil své nejlepší roky kariéry v Lyonu, se kterým nastřílel 76 branek ve 178 utkáních. Poté, co nejdříve zářil v PSV, přestoupil do Manchesteru United, kde se mu nedařilo podle plánu a vysvobodil ho až zmíněný přechod do Ligue 1, odkud putoval do Barcelony. Ve španělské lize by měl setrvat i nadále, uvidíme, zda ale vymění dres azulgrana za rojiblanco.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace