Memphis Depay pracuje na návratu do sestavy, šance jsou ale minimální

Memphis Depay v dresu Barcelony

Nizozemský útočník, Memphis Depay, se po zranění achylovky snaží soustředit na trénink, aby se co nejdříve mohl vrátit do sestavy a být k dispozici trenérovi Xavimu. Jeho pozice ale nebude jednoduchá a místo v základu se zatím nerýsuje. Hráčovi proto přichází nabídky na přestup a Depay je bude muset začít zvažovat.

Reprezentační útočník holandských tulipánů se na hřišti neobjevil prakticky od poloviny prosince, kdy si přivodil poranění stehenního svalu. V lednu se přidalo zranění achylovky a od té doby je Memphis Depay mimo hru. A pokud do smolného zranění v prosinci figuroval holandský útočník v základní sestavě, nyní už by to tak jasné být nemuselo.

Z Barcelony odešel trenér Koeman, jeho velký podporovatel a příchody Ferrana Torrese, Adamy a Aubameyanga mu také nepomohly. Pro Depaye se zatím rýsuje lavička náhradníků, možná dokonce tribuna.

Memphis Depay ale přišel, aby zaujal místo v jedenáctce. Bude chtít na hřišti prostor a pokud ho nedostane, bude pochopitelné, že se poohlédne po jiném angažmá. Změnu prostředí mu nabízí několik klubů italské Serie A. S nabídkou smlouvy se údajně již přihlásily oba milánské kluby a Juventus. Spekulace o přestupu ale v lednu rozptýlila Barca a samotný hráč prozradil, že se v Katalánsku cítí dobře. Chce dokázat, že na základní sestavu v Barceloně má a že může v klubu uspět.

Holandský útočník do Barcelony přišel zcela zdarma a při jednání s vedením klubu dokonce akceptoval podmínku snížení platu, aby mohl podepsat smlouvu. Doufá tedy, že v případě nespokojenosti a nedostatečných herních možností mu Barca nebude bránit v odchodu a nebude se ho snažit zpeněžit.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace