Memphisův odchod z Barcelony se komplikuje, Juve už nemá zájem

Memphis Depay se s Juve nedohodl, přestoupí do Manchesteru?

Odchod holandského útočníka Memphise Depaye z Barcelony se komplikuje. To, co se zdálo otázkou několika dní, již není pravda. Depay se s Juventusem nedohodl na podmínkách smlouvy a italský klub si na trhu obratem našel nový cíl. Barcelona i nadále ovšem tlačí na odchod nizozemského reprezentanta, o kterého má údajně zájem také Manchester United.

Ještě před několika dny se zdálo, že vše půjde hladce a všechny zúčastněné strany se dohodnou na přestupu Memphise Depaye do Juventusu. Barcelona si ochod nizozemského útočníka přála, je pro ni nadbytečný a zejména jeho vysoký plat komplikuje ekonomickou situaci klubu. Juventus s příchodem útočníka také počítal, naposledy tuto možnost potvrdil viceprezident klubu, Pavel Nedvěd, když připustil, že Juventus hráče sleduje jako jednu z možných posil. „Může hrát vedle Dušana Vlahoviče, dovedeme si ho představit ve dvojici s Keanem nebo také na křídle, je to jedno ze jmen, které sledujeme.“

Úterní schůzka mezi Starou dámou a zástupci hráče ovšem kýžené potvrzení přestupu nepřinesla. Finanční požadavky byly hráče byly příliš vysoké a k dohodě nedošlo. Vedení Juventusu po analýze všech možností dospěla k rozhodnutí, že Depayovi vstříc více nevyjde a obrátila svou pozornost na trhu k jiným hráčům. Obrat to byl bleskový, protože již v úterý odpoledne v tisku zazněla zpráva o tom, že se Juventus dohodl na smlouvě s útočníkem Marseille, Arkadiuszem Milikem.

Barcelona se tak vrací do bodu nula a začíná zcela od začátku. Spolu s Aubameyangem byl Memphis Depay hráčem, který byl na odchodu a s jehož nepřítomností se už počítalo. Dokončení obou operací je pro Barcelonu životně důležité, protože jedině tak získá katalánský klub potřebné finance na dopsání Julese Koundeho na soupisku.

Podle některých zdrojů se o nizozemského útočníka zajímá Manchester United, který je ochoten za hráče zaplatit Barceloně 10 milionů eur. Experti se ale ptají, zda by měl anglický klub útočníkovi nabídnout druhou šanci, když v té první zklamal.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace