Mendilibar zkritizoval Tebase a Rubialese: Chybí jim profesionalita a skromnost

José Luis Mendilibar (© marca.es)

Trenér Eibaru José Luis Mendilibar vždy říká, co si myslí, což potvrdil kritikou Javiera Tebase a Luise Rubialese.

Šéfy La Ligy a Španělského fotbalového svazu zkritizoval za neustálé změny v hracích časech, ke kterým dochází i méně než 48 hodin před výkopem, jako tomu v případě utkání Eibaru proti Athleticu, který byl ve středu přeložen z pátku na neděli.

"Ve středu jsme byli jako blázni, museli jsme změnit trénink. Myslím, že jim chybí profesionalita a skromnost, aby vedli dialog a dosáhli v klíčových chvílích dohody. Je to problém. Zatím nebyly zveřejněny hrací časy pátého kola, nevím, jestli mají v úmyslu zase dělat změny na poslední chvíli. Budeme hrát během sedmi dnů tři zápasy a známe hrací čas jen dvou. Asi mají nějaký důvod, ale myslím, že se neohlížejí na lidi okolo fotbalu," nechal se slyšet Mendilibar, jenž v minulosti opakovaně kritizoval i systém VAR a jeho fungování ve Španělsku.

"Nevím, jak dlouho už trvá tento stav, na který nejvíce doplácí fanoušek. Myslím tím ty příznivce, kteří chodí na stadion, ne ty u televize. Neustále se mění hrací časy, každý týden hrajete v jinou dobu, zavedly se páteční a pondělní zápasy. Teď při pandemii je to stejné. Na jiné sporty - i když se hrají v uzavřených arénách - jsou vpuštěni fanoušci. Nechápu to. Ale rozhoduje jeden člověk a je potřeba to tak brát," dodal.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace