Messi a Cristiano Ronaldo trénují úplně jinak, prozradil Tévez

Carlos Tévez (© as.com)

Carlos Tévez patří mezi hráče, kteří působili v jednom mužstvu s Cristianem Ronaldem i Lionelem Messim. Argentinec promluvil o tom, jak odlišný je trénink obou hvězd.

"Vždy jsem říkal, že Messiho jsem nikdy neviděl v tělocvičně. Netrénuje ani zpracovávání míče a podobná cvičení, vše dělá přirozeně. Ale trénoval přímé kopy. Dříve je nekopal, ale teď pokaždé pošle balón do rohu branky," prozradil o svém krajanovi z Barcelony, s nímž se sešel v národním týmu.

Cristiana Ronalda, který v létě po devíti letech opustil Real Madrid a přestoupil do Juventusu, zná prozměnu ze společného působení v Manchesteru United: "Cristiano, což určitě všechny ženy rychle poznají, trávil v tělocvičně veškerý čas. Když jsme měli trénink od devíti, přišel jsem v osm a on už tam byl. I když jsem přišel v půl osmé, ten blázen tam už byl. Začal jsem se ptát sám sebe, jak ho sakra dostat. A tak jsem jednou dorazil na trénink už v šest ráno... a Cristiano tam už byl. Ospalý, ale byl."

"V tom je ten rozdíl. Lionela vidíte celý den s míčem, zatímco Cristiano je ráno, odpoledne i večer v tělocvičně. Cristiano tvrdě pracuje na tom, aby byl nejlepší, je cvičením posedlý, u Lea je to přirozené, má to v sobě. Tak vidím rozdíl mezi dvěma nejlepšími hráči současnosti. Messi hraje jiný sport. Udělá, co chce a kdy chce," dodal 34letý Tévez, jenž působí v celku Boca Juniors, kde s kariérou začínal.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace